Informatie over onderwijs

Meer weten over het brede aanbod aan taal- en cultuurstudies van de faculteit der Geesteswetenschappen? Informatie over het onderwijsaanbod is te vinden via de onderstaande links:

  • Bacheloropleidingen
    Studeren in Leiden biedt aanstaande bachelorstudenten (scholieren) informatie over de inhoud van het programma, over inschrijving en toelating, mogelijkheden na het behalen van het bachelordiploma en nog veel meer. Ontdek het zelf op StudereninLeiden.nl
  • Masteropleidingen
    Informatie over de masters, onderzoeksmasters of educatieve masters van de Faculteit der Geesteswetenschappen? Ga naar mastersinleiden.nl
  • Meer onderwijs
    De faculteit der Geesteswetenschappen biedt vele vormen van onderwijs aan. Naast voltijdse bachelor- en masteropleidingen, bestaat er de mogelijkheid om in deeltijd te studeren, via contract- of à la Carte-onderwijs colleges te volgen, zijn er speciale cursussen voor ouderen en is er een breed aanbod aan talencursussen. Bekijk het aanbod van "Anders Studeren".

Kijk ook eens naar de talenkaart die is gemaakt bij het Institute for Linguistics. Daarop vind je allerhande taalfeiten over de talen waarnaar in het instituut onderzoek wordt gedaan.

Webredactie Geesteswetenschappen - Last Updated: 16 - 08 - 2010